Thursday, September 21, 2006

AH OKUL AH


Biz üniversiteliler gibi her ders sınıf değiştiriyoruz.Bu nedenle herkez istediği arkadaşıyla oturamıyo.Öğretme beni sınıfın en tembellerinden biriyle oturtturdu.Aslında hiç birimizi tanımıyo normal ama....Bu günü zorlukla atlattım neyseki.Bu gün Ece bize geldi.Dersleri yaptıktan sonra oyun oynadık.Aybüke bizi aşşağıya çağırdı.Birazda parkta oynadık.
SİZE İYİ GÜNLER!!!

4 comments:

Bocuruk said...

Güzel Prensesim,
Okul günlerini ileride çok özlemle anacaksın canım kızım keyfini çıkar. Sistemli çalışmaya alışman gerekiyor. Başaracağını biliyorum ve sana inanıyorum.
SENİ ÇOK SEVİYORUM

kalimeero said...

Merve'cigim, senin yerinde olup o gunlerime donebilmeyi ne kadar isterdim. Ne guzel arkadasliklarimiz vardi. Ortaokul 1. siniftaydi sanirim, arkadasim Ozlem'le benim yanima bir kiz oturmustu. hatirliyorum hic istememistik, tanimiyorduk. o yil icinde ucumuz oyle iyi arkadas olduk ki yedigimiz ictigimiz ayri gitmiyordu. sonradan okulun ilk gunu yasadiklarimizi hatirlayip cok gulduk. Iyi arkadasliklarin kiymetini bilmen dilegiyle. Sevgiler,

Binnur said...

Mervecigim,
Boyle bir gunlugu baslaman inan harika bir sey. Yazdiklarini okumak bana kendi guzel kizimi hatirlatti, simdi 24 yasinda, universiteyi bitirdi ve 2 ay once de evlendi, cok cabuk buyudu...Kendini sevip sayarsan hayatta istediklerine her zaman sahip olabilirsin:)
Tum guzellikler seninle olsun:)

merve said...

Merhaba
Bana yazdığınız için teşekkür ederim.Derslerim yoğun olduğu için fazla ilgilenemiyorum.Ama ara sıra bakabiliyorum.tüm küçükler büyümek ister.tüm büyüklerse küçülmek ister ama ben hiç büyümek istemiyorum çünkü büyüyünce hiç oyun oynayamıyosun hep iş iş iş.....
sevgiler