Wednesday, September 05, 2007

BENİM RESİMLERİM


Merhaba!!! Uzun zaman önce balkonda,bir resim çekme yöntemi keşfettim. Şimdi size bu resimleri göstermek istiyorum:







Not: Nasıl çektiğimi öğrenmek için tahmin gerekiyor. Yorumlarınızı bekliyorum!!!!!!

9 comments:

Damak Tadı said...

Dünya tatlısı Merve'ciğim,
Ne enteresan resimler bunlar bitanem..Sen bu işin peşini bırakma bence,tekniğini çözmeye çalış.Belki çok başarılı olursun bizlerde seninle gururlanıp dururuz canım..Ben şimdiden gurur duyuyorum seninle tatlım.Okullarında açılmasına çok az zaman kaldı.Derslerine çok çalış tatlım.Sana yeni yayın döneminde çokkkkkkkkk başarılar diliyorum.
Merve'ciğim,tatlım benden istediğin bir şey varmı?Dilersen sende benden bir şeyler isteyip beni çok mutlu edebilirsin.Bunu düşün müsait bir zamanında tatlım.

Senin ve kardeşinin yanaklarından öpüyorum Merve'ciğim.Kendinize iyi bakın tatlı Prensesler.)

merve said...

sevgili gül abla
resimlerimi beğendiğine sevindim. bu resimleri yannışlıkla yaptığım bir hareketle keşfettim. o zamandan beri çekiyorum. hatta anneme geçen gün fotoğrafçılık hakkında sorular sordum. o ise bir çok kişinin iş sahibi olduktan sonra fotoğrafçılık yaptığını söyledi. bu fotoğraf işi bana bir hopi oldu. şu an odamda çok güzel bir çerçevenin içinde duruyorlar. tam 16 tane. yakında onları da yayımlayacağım.

sevgilerle merve

Anonymous said...

Sevgili MERVE;
Ben Haldun abinin eşi Ebru ablanım.Siten nekadar güzel olmuş okudum.Hatta çaldım bazı yazılarını,umarım kısmazsın(SİHİR)Şimdi ziyaret bölümüme ekliyorum adresini.İnşallah benim İdilim'de büyüyünce senin gibi akıllı ve güzel bir kız olur.Sende bizi ziyaret et olurmu,İdil için birkaç satır hatıra bırakırsan mutlu oluruz.(www.idilatalay.com)çok öpüyoruz seni.
Resimlere gelince ben çözemedim !!Süper görünüyorlar tekniğinin ne olduğunu merakla takip edeceğim...

Anonymous said...

sevgili ebru abla
okadar çok ödev-sınav varki mesajını göremedim.beğendiğin yazıları alabilirsin tabii. sitemi beğendiğine sevindim
sevgilerle
merve

Anonymous said...

merhaba mervecim,

ben ebru ablanın arkadaşı necla, idilin sitesini takip ederken göz atmıştım resimlerine bayıldım. fotoğrafçılıkla ilgileniyorum, fotoğraf çekmeyi çok ama çok seviyorum bunlar çook ilgimi çekti. tebrik ediyorum seni tesadüfen keşfetmene rağmen güzelliklerini görebilmiş olman harika. ve merakla bekliyorum tekniğinin nasıl olduğunu canım... sana başarılar diliyorum...sevgilerimle...

merve said...

sevgili necla abla
resimlerimi beğendiğine sevindim.tekniğini (zaman bulabilirsem) yazacağım. şans eseri keşfettim bunu. eğer siten varsa resimlerini görmek isterim
sevgilerle

Filiz Morkoç said...

Fotoğraf makinanın enstantene ayarını yükseltip, deklanşöre bastıktan sonra hareket ettirirsen (normalde hiç kımıldamadan tripot ile çekilir böyle fotoğraflar) böyle kareler yakalayabilirsin. Çok hoş olmuş. Eline sağlık.

merve said...

resimlerimi beyendiğinize sevindim.
öneriler için saolun.
sevgiler
sınav delisi olmuş 7. sınıf kızı

e-SerdarK said...

Blogunu inceledim güzel kardeşim. Seni tanımıyorum ama çalışmaların çok içten ve sevimli... Yaşına rağmen girişimin ve çaban gerçekten çok güzel. Devam et, ileride çok başarılı işler çıkaracaksın umarım. Tekrar tebrikler...